Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering for raskere web sider, og bedre ranking!

Det finnes ingen fasit, men vi kan hjelpe deg å velge de riktige verktøy så at du stiller godt i kampen om økt synlighet. SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization. Det hele starter med valget av websiden (temaet) du skal bruke. Først og fremst bør den være rask! Du blir straffet for å ha trege websider, og for å ikke ha responsive websider som tilpasser seg apparatet de ses på! Her gjøres den aller første og største feilen! Uansett hvor bra budskapet ditt er, så lykkes du ikke med de feilene!

Begynn med de 2 beste verktøy for sjekk av lade hastigheten av din web side! Få flere kunder ved hjelp av en rask nettside! (Klikk på bildet for å komme dit)

Alle våre nettsider gir 4 X 100 hos Google PageSpeed innsights! Om det er 3 – 9 eller 47 sider er de like raske!   Se her!     Hva gir din?

Siden vår med søkeordet: Side Analyser ligger som nr 1 blant 4.400.000.000 sider i Google!  Se her!

Hvordan velge firma for søkemotoroptimaliserings jobben?

Søker du google på frasen: søkemotor optimaliserings firma, får du 10.700 treff (Norge)! Alle kan ta deg til topps skal vi tro dem! Har ikke funnet en side blant de, som viser hvordan de ranker!

Før du velger en bedrift blant alle de som tilbyr nettsider og søkemotoroptimalisering (SEO)! Bruk de sidene ovenfor, og test ut siden deres! Jeg har gått igjennom de fleste, og må si at det er nedslående resultater! Det samme gjelder skryte sidene med visning av kundearbeid som er utført! Hvis de ikke greier å hastighets optimalisere egne sider, hvordan skal de da greie din?

Hvorfor velge løsningen til Rydin.no?
Gi deg selv og din webside en god start! Med vår løsning får du en rask webside! Dette dokumenteres på siden: Side Analyser! Ingen, selv ikke vi kan garantere topp ranking!

Over 25 års erfaring med søkemotoroptimalisering. Laget websider med php og html. Brukt databaser med sql og access. Brukt og testet ut uttallige cms systemer.
Det beste og enkleste systemet for å lykkes er WordPress! Det er den mest brukte Content Management Systemet i verden! Den kan brukes til å starte, og tilpasse alt fra enkle til komplekse prosjekter. Gjør det enkelt, og etter boka, så vil du lykkes best!

Mange års testing av utallige temaer(themes), og mulige utvidelser til disse gjør at kunnskapen er der!

Hva som er valgt og brukt i «Løsning valgt», er pris for tilgang til informasjonen kr 6.500 inkl mva.

Løsningen vår finner du her!    Løsning valgt 

Trinnene som tar deg opp i søkemotor resultatene! Klikk her!