Løsning valgt

Liste over: tema – utvidelser – plugins og widgets

Ved kjøp/innbetaling vil du/dere få adgang til, er hva som er brukt i løsning valgt. Det er brukt nøyaktig det samme i nettsidene: www.rydin.no og www.rsof.no. Du får en nettside som er både rask, og som vil gi deg en bedre sjanse til å lykkes i søkemotorene.

business solution - Løsning valgt

Løsningen er basert på WordPress! Verdens mest bukte og testede CMS system!

Det du som kunde kjøper er «skallet», kalt løsning valgt! Det vil si informasjon om det som brukes av verktøy og hjelpemidler til å oppnå  raske sider! Det meste er selvforklarende!

Det er ingen refusjon eller angrefrist på kjøpet! Dette fordi det er en digital løsning som blir avslørt, og ikke et fysiskt produkt!

Utdrag fra Angrerettloven: Det er viktig å merke seg at angreretten ikke gjelder for alle typer varer og tjenester. For eksempel gjelder ikke angreretten for varer som er spesialtilpasset eller laget etter dine spesifikasjoner, eller for digitale varer som du har lastet ned eller strømmet.

Markedets pris på utvikling av en nettside starter gjerne fra nok 19.000,-, til over nok 100.000 og mer!

Hva som er valgt og brukt i «løsning valgt», er pris for tilgang til informasjonen Nok 6.500 inkl mva!

NB! Prisen for utvidelser (plugins du må kjøpe som brukes) kr 0, vanlig! (ca. kr 1.150 for premium versjon per år!) Vi har kjøpt utvikler lisens på temaet, så du vil få gratis oppdateringer på over 90 tema hvert år. Vanlig abonnent pris pr år ca. kr 650,- (på 10 år sparer du ca. kr 6.500,-)

Dette er utrolig billig! Vil spare deg for mye tid og penger med å teste deg frem! Det er også over 90 raske temaer (themes) å velge imellom! WooCommerce- oversikt Alle 90 tema/themes har et fantastisk WooCommerce (WC) tillegg som gir deg layout-, farge- og typografialternativer for WC-elementene dine. For å aktivere WC-tillegget må du ha WooCommerce installert og aktivert. Deretter kan du aktivere tillegget i Utseende og Tema. De fleste av WC-alternativene er layoutalternativer. Webshop demo (www.rydinservices.no)

Sikkerhet: I løsningen finnes det også en app! I denne appen kan du beskytte kritiske deler, samt se og eventuelt blokkere de med onde hensikter fra ditt nettsted! Vi har lagt ved også en annen  sikkerhets app. Begge er gratis og blant de beste, men med den andre kan man utvide (kjøpe), med blokkering av land! Den registrer også IP adresser på forsøk til innbrudd i systemet, så du kan blokkere disse i fremtiden fra å få tilgang til domenet (instruksjoner i  løsningen). Du kan derfor ikke bruke PageSpeed (og andre testsider), med mindre man åpner opp for landet disse er plassert i.

Om det skulle være behov for hjelp, ta kontakt med oss!

Løsning valgt Nok 6.500

Løsning valgt med installasjon Nok 8.000

Andre oppdrag pr time Nok 1.500

Faktureres på forhånd med estimat på total pris!
eksempel: * Kan vi gjøre din eksisterende webside raskere?